[ Kliknutím zavrieť ]
Odoslanie správy.

OK
Rýchla správa
[ x ]




ODOSLAŤ RÝCHLU SPRÁVU
mdanisflash@gmail.com
+421 948 036 254
Plánujete výstavbu / rekonštrukciu bazéna?    
VYŽIADAŤ KALKULÁCIU

Aqua-Flash SK s.r.o. - Aquaflash Daniš Martin dátuje svoj vznik od 26.4.2004. Z toho plynú dlhodobé skúsenosti a prax v oblasti bazénov a bazénovej chémie.

Bazény, technológie a príslušenstvo k bazénom ponúkame v širokej škále typov a tvarov. U nás si vyberie každý, aj ten najnáročnejší zákazník.

Pre zjednodušenie celého procesu pri realizácii tej ktorej zákazky máme pre vás pripravený online formulár, ktorý vám i nám uľahčí počiatočnú komunikáciu.

BAZÉNY

Fóliové bazény poskytnú pocit pohody a relaxu celej rodine. Bazén sa ľahko udržiava, inštalácia fólie je jednoduchá, nevyžaduje žiadne špeciálne úpravy alebo riešenia.

 

Montované bazény sú konštrukčne vysoko kvalitným typom bazénov. Tento typ bazéna, vďaka jednoduchosti, ktorá je potrebná pre stavebnú pripravenosť, je optimálnym riešením pre exteriér.

ČÍTAJ VIAC
PREKRYTIE HLADINY

Lamelové zakrytie bazénov je určené na chránenie obsahu bazénov proti vnikaniu rôznych nečistôt, pádu hlodavcov, žiab alebo hmyzu, úniku tepla (zníženie spotreby energie potrebnej na ohrev vody) a zabezpečenie predĺženej sezóny kúpania u vonkajších bazénov, zabraňuje odparovaniu vody a slúži na zvýšenie bezpečnosti detí a domácich zvierat (zabránenie pádu do otvorenej vody).

ČÍTAJ VIAC
ÚPRAVA VODY

V prvom rade záleží od kvalitnej filtrácie a dôkladnom vysatí nečistôt z dna a stien bazénu. Zabudnúť nesmieme ani na chemickú údržbu za pomoci tzv. bazénovej chémie, ktorú treba robiť celú sezónu, inak by ste mohli mať namiesto čistej vody zelený močiar.

ČÍTAJ VIAC
GALÉRIA
[ Kliknutím zavrieť ]


AQUA-FLASH SK, s. r. o
Chmeľová ulica 448/1
955 01 Chrabrany
Slovakia
© AQUA-FLASH SK, s. r. o | Všetky práva vyhradené. | vyrobil: mart-in